Circle K Job - 49494485 | CareerArc
  Search for More Jobs
Get alerts for jobs like this Get jobs like this tweeted to you
Company: Circle K
Location: København, Denmark
Career Level: Entry Level
Industries: Retail, Wholesale, Apparel

Description

Job Description

Salgsassistentelev med speciale i Convenience

Er du dedikeret og passioneret indenfor salg og service og drømmer du om at blive salgsassistentelev med speciale i Convenience? Vil du, sammen med Store Manager og det øvrige team, yde fremragende, hurtig og venlig kundeservice og sørge for at vores kunder altid bliver mødt med et smil og lidt ekstra opmærksomhed?  

Salgsassistentelevuddannelsen er en 2-årig elevuddannelse, inklusiv 8 ugers skoleophold, samt en afsluttende fagprøveuge, fordelt på de 2 år. Vi samarbejder med Business College Syd på Mommark, som er en af Danmarks bedste uddannelsesinstitutioner, og som har stor erfaring med elevuddannelse.

Som salgsassistentelev vil din hverdag indebære:

  • Fokus på Food og Convenience: Håndtering af food og Convenience er et stort omdrejningspunkt for din hverdag og uddannelse. Gennem uddannelse er der fokus på helhedsoplevelsen for kunden, og du vil få en større forståelse for dynamikken i driften af en Convenience butik. Egenkontrol og fødevaresikkerhed er en selvfølgelighed.
  • Personlig og faglig udvikling: Med en grundig og præcis oplæringsplan, sikrer vi dig den bedst mulige oplæring og uddannelse. Den største læring sker i butikken, hvor du indgår i den daglige drift med en gennemsnitlig 37 timers arbejdsuge.
  • Praktiske opgaver: Du kommer til at lære om alt fra kundeservice, varebestilling, planlægning og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder, for at opnå de bedste resultater på salg og salgsklar butik.

Uddannelsesstart: 1. september 2024 – første skoleophold december 2024

Uddannelseskrav:

  • Gennemført en HHX, EUD/EUX eller en HF, HTX, STX suppleret med 5 ugers grundforløb

Arbejdssted: På en af vores mange Circle K stationer i Danmark

Når du ansøger er det vigtigt, at du angiver ønske om hvilken af vores butikker du kunne tænke dig, at gennemføre elevuddannelsen i. Da det ikke er muligt, at tilbyde elevplads på alle vores sites, har vi også brug for, at du i din ansøgning skriver, hvor flytbar du vil være for at få en elevplads på en anden Circle K station.

På linket kan du se hvor i landet vi har butikker:

https://www.circlek.dk/station-search

Ansøgning:

Har vi netop beskrevet dig og dine ambitioner? Lyder elevuddannelsen som noget for dig? Så skynd dig at skrive hvorfor du ønsker en elevuddannelse i Circle K, og send dette sammen med dit eksamensbevis via linket.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål, som ikke er blevet besvaret, er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlige; Senior Specialist Retail Training Jan Giversen  jan.giversen@circlekeurope.com  eller  Mathias Hansen mathias.hansen1@circlekeurope.com

Ansøgningsfrist: 28. juni 2024. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send den gerne snarest muligt.

Vi er en dynamisk, handlingsorienteret organisation, hvor vi arbejder sammen som ét team. En arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig som og tilegne dig en bred vifte af færdigheder i en international konceptorganisation. Som salgsassistentelev hos Circle K, vil du naturligt blive en del af vores karriere-/uddannelsesforløb. 

Læs mere her https://workwithus.circlek.com/dk/da/muligheder

På vej i den rigtige retning - vil du være med?  

Hos Circle K er der plads til alle og vi arbejder altid sammen som One team! Vi værdsætter diversitet og forskellige måder at tænke og arbejde på. Vi opfordrer derfor alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund etc. Det

Hos Circle K arbejder vi for, at transporten i Danmark bliver mere klimavenlig. Nærmere bestemt arbejder vi for, at elbiler, flydende el og biobrændstoffer er både tilgængelige og effektive, da de får en afgørende rolle i den bæredygtige fremtid, vi sætter kursen mod. Læs mere her, og bliv klogere på den grønne omstilling, du måske ikke havde regnet med, at du kunne blive en del af https://www.circlek.dk/bæredygtighed

 

Alimentation Couche-Tard:https://corpo.couche-tard.com/en/


 Apply on company website